top of page

Market Research Group

Public·10 members

Nazori Maze 30Mnenja po prihodu Irvinga v Dallas so sicer med privrženci Mavericksov zelo mešana. Glavni razlog za skrbi navijačev Mavericks je predvsem obnašanje 30-letnega Američana, ki se je s svojimi milo rečeno posebnimi nazori v preteklosti že večkrat znašel v središču škandalov in vročih debat v ligi NBA, ob tem je velik zagovornik različnih teorij zarote.
nazori maze 30Ameriški zvezdnik, ki sicer velja za enega najbolj nadarjenih košarkarjev svoje generacije, je med drugim nase močno opozoril leta 2017, ko je na glas začel zagovarjati teorijo, da je Zemlja ravna, ko je gostoval v podkastu Road Triipin. "Vse je povsem jasno. Lažejo nam, nobene konkretne informacije ni, da je to, kar trdijo, res. Želijo, da verjamemo, kar želijo oni, a resnica je jasna," je takrat šokiral Irving. "Stvari moraš le raziskati in jaz to počnem že nekaj časa." Irving se je zatem leta 2018 za svoje besede opravičil z besedami, da ni vedel, da bodo njegovi nazori tako vplivali na mlade, ki so slepo sledili njegovim besedam.


30-letnik v svojih nazorih dokaj strogo sledi tudi spoštovanju muslimanske verske prakse ramazana, in zato med 1. aprilom in 1. majem v času med sončnim vzhodom in zahodom ne uživa nobene hrane in pijače. To je bilo med drugim opaziti tudi na drugi tekmi prvega kroga končnice lige NBA med Brooklynom in Boston Celtics lani konec aprila, ko se je 30-letni košarkar sredi prve četrtine, takoj ko je sonce zašlo, odpravil proti garderobi, iz nje pa vrnil z banano in še nekaj druge hrane. Irving je pojasnil, da je moč za premagovanje naporov našel v svoji novi veri, islamu pa se je zavezal šele leta 2020.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
Group Page: Groups_SingleGroup
bottom of page